Een update of programma verwijderen van de lijst met uitzonderingen

Wanneer u de lijst met programma-updates bekijkt, kunt u meldingen voor individuele updates of meldingen voor alle updates voor specifieke programma's overslaan. Kaspersky Small Office Security voegt deze updates en programma's toe aan de lijst met uitzonderingen.

Zo verwijdert u een update of programma van de lijst met uitzonderingen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik De knop Instellingen onder in het hoofdvenster.

Dit opent het venster Instellingen.

3. Selecteer het gedeelte Prestatie-instellingen.
  4. Klik op de knop App-updater.

Dit opent het venster Instellingen van App-updater.

5. Klik op de koppeling Uitzonderingen om het venster Uitzonderingen te openen.

De lijst Uitzonderingen bevat de programma's en de updates waarvoor u hebt aangegeven dat geen updates noodzakelijk zijn, evenals individuele programma-updates die u niet hebt geïnstalleerd.

6. Selecteer de update of het programma in de lijst en klik op de knop Verwijderen.

Wanneer Kaspersky Small Office Security de volgende keer updates zoekt, ziet u een melding als er updates beschikbaar zijn voor programma's die u van de lijst met uitzonderingen hebt verwijderd.